منتدى محمد سيد سرور لاحياء فن الزجل

اهلا بك ايها الزائر فى منتدى الزجالين
نتشرف بزيارتك ويسعدنا
تفاعلك واشتراك معنا
منتدى محمد سيد سرور لاحياء فن الزجل

الزجل من الفنون الراقيه لانه يتدخل فى الحياه اليوميه للانسان ويعالج المشاكل الاجتماعيه وله دور كالسيف فى مجال السياسه ورائد هذا الفن هو بيرم التونسى ومن بعده الكثرين مثل ابو بوثينه وياقوت الشعبينى ومحمد ابوسيف ومحمد البهنساوى الذين ستتعرف عليهم فى منتداك

المواضيع الأخيرة

»  موال زين وجميله
الجمعة 29 مايو 2015, 10:00 من طرف فارس القرشي

»  دلع يفقع
الجمعة 29 مايو 2015, 09:51 من طرف فارس القرشي

»  بِتاع سِتات
الجمعة 29 مايو 2015, 09:49 من طرف فارس القرشي

» الفكاهه بالزجل (4) للزجال محمد سرور
الخميس 18 يوليو 2013, 06:31 من طرف الزجال محمد سيد سرور

» ما بين مؤيد ومعارض للزجال محمد سرور
الجمعة 05 يوليو 2013, 12:49 من طرف الزجال محمد سيد سرور

» المرشد للمرسى
الجمعة 05 يوليو 2013, 06:34 من طرف الزجال محمد سيد سرور

» يا أعظم ناس
الجمعة 05 يوليو 2013, 06:22 من طرف الزجال محمد سيد سرور

» واحنا بنفخر بيه
السبت 04 مايو 2013, 13:49 من طرف زجال الريف محمد المعداوى

»  ** رئيس وحكومه تكنو اخوان **
الإثنين 25 فبراير 2013, 10:39 من طرف منال سيد عبد العزيز

»  ياسلام على تقل الاحباب
الإثنين 25 فبراير 2013, 10:38 من طرف منال سيد عبد العزيز

» الياذة العرب (10) الثانيه
الإثنين 31 ديسمبر 2012, 03:51 من طرف انطون سابا

» بوح الورد الفواح
السبت 29 ديسمبر 2012, 03:49 من طرف انطون سابا

» الياذة العرب (8)
الجمعة 28 ديسمبر 2012, 17:56 من طرف انطون سابا

» شرفنا راس السنه 2013
الأربعاء 26 ديسمبر 2012, 20:15 من طرف انطون سابا

» ألياذة العرب (7)
الأربعاء 26 ديسمبر 2012, 09:45 من طرف انطون سابا

التبادل الاعلاني


    على قد المحشي اللي في كرشي وياكازوز هضم

    شاطر

    انطون سابا

    عدد المساهمات : 115
    نقاط : 341
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 27/07/2012

    على قد المحشي اللي في كرشي وياكازوز هضم

    مُساهمة من طرف انطون سابا في الجمعة 27 يوليو 2012, 03:56

    على قد المحشي اللي في كرشي وياكازوز هضم
    أنا ياما المحشي نفخ لي كرشي وياما أنا بتألم
    ***
    احترت انا بين أكل الكوسا محشي أو الباذنجان
    ده على كل كلو ده محشي ويعوز طبخ وغليان
    ده غالي علي المحشي شويه وانا ياما بتألم
    ***
    دي الكوسا بالرز المفلفل في المعده زي النيران
    ولو بلاش تبهرها تبقى ياسلام وكول بحنان
    ده انا عندي شراهه في أكل المحشي ولو بتألم
    ***
    بعد المحشي باخودلي كازوزه ويمكن تنتين
    وأقيل بعدها تقييله مبلمه وأروح حلمان مرتين
    ده لو على نوحي المحشي روحي ومنه بتألم
    ***

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت 24 فبراير 2018, 23:41